Lupa puhua -hanke 2019-2022

Suomen muistiasiantuntijat ry:n Lupa puhua -hanke käynnistyi maaliskuussa 2019. Kolmivuotisessa hankkeessa kehitämme työvälineen huolten puheeksiottamiseen ammattilaisille, jotka kohtaavat kotona asuvia muistisairaita ihmisiä ja heidän puolisoitaan. Tuotamme myös selkokielisen oppaan kotona asuville pariskunnille, joista toisella on diagnosoitu muistisairaus. Hankkeen keskiössä on muistisairauksista aiheutuvien huolten puheeksiottamisen helpottaminen, rajoittamistoimien vähentäminen sekä jaksamisen edistäminen.
Lupa puhua -hankkeessa teemme kehittämistyötä yhdessä kotona asuvien pariskuntien sekä muistiasiantuntijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat , , ja . Viestimme hankkeen ajankohtaisista asioista, tuloksista ja tuotoksistamme Suomen muistiasiantuntijat ry:n verkkosivuilla, Facebook-sivuilla, uutiskirjeissä ja Memo-lehdessä.
Lupa puhua -hanke on osa Ikäinstituutin ja Vanhus - ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry:n koordinoimaa Elämänote-ohjelmaa. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.
Meille on lupa puhua, joten olethan yhteydessä:
Tarja Kopu
projektipäällikkö, Lupa puhua -hanke
tarja.kopu[at]muistiasiantuntijat.fi
050 326 6004
Minna Heini
projektikoordinaattori, Lupa puhua -hanke
minna.heini[at]muistiasiantuntijat.fi
050 520 7711
KehitämmeLupa puhua -hanke 2019-2022
Suomen muistiasiantuntijat ry
– muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtiville
Pasilanraitio 9, 5. krs
00240 Helsinki
(09) 454 28 48
Toteutus:MetaVisual CMSVisuaalinen ilme:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2013 - 2019 Suomen muistiasiantuntijat ry