Liity jäseneksi

Suomen muistiasiantuntijat ry on moniammatillinen vapaaehtois- ja asiantuntijajärjestö, joka toimii muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseksi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat vapaaehtoisuus, asiantuntijuus, eettisyys, idealismi, riippumattomuus ja yhteistyö.
Keitä olemme, mitä teemme? Katso kiteytys YouTube (kesto 1 min 27 sek).
Voit tukea toimintaamme monin tavoin.
1. Liittymällä henkilö-, yhteisö- tai kannatusjäseneksi
Henkilö- tai yhteisöjäseneksi liittymällä voit tukea korkeatasoiseen asiantuntijatietoon perustuvaa kehittämistyötä muistisairaiden ihmisten hyvän elämän puolesta. Meidän kauttamme saat tietoa ja tukea oman työsi tekemiseen. Henkilöjäsenmaksu vuonna 2017 on 27 €, opiskelijat ja eläkeläiset 20 €. Yhteisöjäsenmaksu on 160 €.
Kannatusjäseneksi voi yhdistyksemme sääntöjen mukaan liittyä henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenmaksun suuruus on vapaaehtoinen, kuitenkin suurempi kuin henkilöjäsenmaksu. Ota yhteyttä kannatusjäsenyydestä tai puh. (09) 454 28 48.
Tule mukaan, liity jäseneksi. Vaikutetaan yhdessä paremman huomisen puolesta.
2. Tilaamalla julkaisujamme
Julkaisumme ovat suunnattu pääasiassa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.
3. Testamentein
Suomen muistiasiantuntijat ry voi sääntöjensä mukaan ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Lahjoituksina saadut varat käytetään yhdistyksen sääntöjen mukaiseen toimintaan. Yhdistyksen tarkoituksena on
  • edistää muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnin ja palvelujärjestelmien kehittymistä,
  • tukea muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtivia henkilöitä ja yhteisöjä edistämään muistisairaiden ihmisten hyvinvointia,
  • edistää eri tahojen yhteistyötä ja alan yleisiä toimintaedellytyksiä sekä
  • huolehtia muistisairaiden ihmisten yhdenvertaisista oikeuksista.
Testamentilla voidaan määrätä omaisuus tai osa siitä Suomen muistiasiantuntijat ry:lle. Testamentin voi osoittaa yleisesti Suomen muistiasiantuntijat ry:lle tai sen voi kohdentaa tiettyyn tarkoitukseen, kuten esimerkiksi muistikonsulttipalveluun.
Testamentit ovat yleishyödylliselle yhdistykselle verovapaita ja menevät siten lyhentämättöminä käyttötarkoitukseen. Testamenttiasioissa lisätietoja antavat lakiasiantoimistot.
Kiitos!
Suomen muistiasiantuntijat ry
– muistisairaiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtiville
Pasilanraitio 9, 5. krs
00240 Helsinki
(09) 454 28 48
Toteutus:MetaVisual CMSVisuaalinen ilme:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2013 - 2019 Suomen muistiasiantuntijat ry